Συνολικός χρόνος: 25 λεπτά
Μερίδες: 1 μακρόστενη φόρμα του κέικ
Υλικά
- 600 γραμμ. nutella ή μερέντα
 - 400 γραμμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
 - 200 γραμμ. μπισκότα πτι-μπερ (ή άλλα της αρεσκείας σας)
 - 60 γραμμ. φουντούκια χοντροαλεσμένα στο μούλτι
 
Εκτέλεση
- 
- Βάζουμε τη nutella (ή τη μερέντα) μαζί με τη σοκολάτα σε ένα μικρό κατσαρόλι και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία.
 - Ανακατεύουμε παράλληλα με μια ελαστική σπάτουλα, μέχρι να λιώσουν και να ενωθούν τα δύο υλικά.
 - Χρησιμοποιούμε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ κατά προτίμηση σιλικόνης, διαφορετικά βουτυρώνουμε πρώτα τη φόρμα μας και κατόπιν τη στρώνουμε με λαδόκολλα.
 - Απλώνουμε μια στρώση μπισκότα και κατόπιν ρίχνουμε κουταλιές από το σοκολατένιο μίγμα. Συνεχίζουμε με αυτόν τον τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.
 - Πασπαλίζουμε την επιφάνεια του κορμού με τα φουντούκια και τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί.
 
 


		
		











