Συνολικός χρόνος: 25 λεπτά
Μερίδες: 1 μακρόστενη φόρμα του κέικ

Υλικά

  • 600 γραμμ. nutella ή μερέντα
  • 400 γραμμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 200 γραμμ. μπισκότα πτι-μπερ (ή άλλα της αρεσκείας σας)
  • 60 γραμμ. φουντούκια χοντροαλεσμένα στο μούλτι

Εκτέλεση

    • Βάζουμε τη nutella (ή τη μερέντα) μαζί με τη σοκολάτα σε ένα μικρό κατσαρόλι και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία.
    • Ανακατεύουμε παράλληλα με μια ελαστική σπάτουλα, μέχρι να λιώσουν και να ενωθούν τα δύο υλικά.
    • Χρησιμοποιούμε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ κατά προτίμηση σιλικόνης, διαφορετικά βουτυρώνουμε πρώτα τη φόρμα μας και κατόπιν τη στρώνουμε με λαδόκολλα.
    • Απλώνουμε μια στρώση μπισκότα και κατόπιν ρίχνουμε κουταλιές από το σοκολατένιο μίγμα. Συνεχίζουμε με αυτόν τον τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.
    • Πασπαλίζουμε την επιφάνεια του κορμού με τα φουντούκια και τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί.