Yλικά:
3 φέτες μπέικον
1 μικρό μπρόκολο
1/2 φλ. κόκκινα σταφύλια
2 κ.σ. ηλιόσπορο
3 κ.σ. μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
λίγη ζάχαρη

Εκτέλεση:
Ψήνετε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και το κόβετε σε πολύ μικρά κομμάτια. Βράζετε το μπρόκολο μέχρι να μαλακώσει και το στραγγίζετε. Το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ρίχνετε το μπρόκολο σε ένα μεγάλο μπολ και το ανακατεύετε με το μπέικον, τα σταφύλια και τον ηλιόσπορο. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε πολύ καλά την μαγιονέζα και τη ζάχαρη μέχρι να ενωθούν καλά. Ρίχτετε την sauce πάνω στη σαλάτα και σερβίρετε.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.