Το ψητό φιλέτο Wellington είναι ένα κλασικό αγγλικό πιάτο – αλλά για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι; Αν ψάχνετε μια ιδιαίτερη συνταγή για το γιορτινό σας τραπέζι, αφήστε για άλλη φορά το παραδοσιακό σας γεύμα και δοκιμάστε αυτή τη γευστική συνταγή, που μας έφερε ο γνωστός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ. Αυτό το κυρίως πιάτο είναι εγγυημένο ότι θα κάνει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας αξέχαστο!
Θα χρειαστείτε:
- Βοδινό
- Αγγλική μουστάρδα
- Κάστανα
- Μανιτάρια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Θυμάρι
- Ζαμπόν σε φέτες
- Σφολιάτα
- Πλαστικό περιτύλιγμα
- Κρόκος αυγού
- Αλατοπίπερο
Είναι μια συνταγή πρόκληση, αλλά ο Ράμσεϊ μας καθοδηγεί βήμα βήμα για να πετύχουμε το καλύτερο γιορτινό ψητό!
Τι σκέφτεστε για αυτό το εναλλακτικό πιάτο, αντί για το κλασικό χοιρομέρι ή ψητή γαλοπούλα; Αφήστε μας τα σχόλιά σας παρακάτω.