Υλικά Συνταγής
300 γραμ. μπισκότα digestive
125 γραμ. βούτυρο
1 μικρή συσκευασία πουράκια σοκολάτας
450 γραμ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου
600 γραμ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
50 γραμ. άχνη ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Ξεκινάμε το cheesecake nutella, σπάζοντας με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε μπολ.
Λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα . Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη Nutella και τα πουράκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο. Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζουμε κατάψυξη για 10′.
Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την Nutella και με σπάτουλα ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο βίντεο:
ΠΗΓΗ: newsone.gr