ΥΛΙΚΑ

900 γρ. καρπούζι χωρίς τα κουκούτσια και την φλούδα, κομμένο σε κυβάκια
750 ml λευκό ξηρό κρασί
170 ml Vodka
110 ml Cointreau
110 ml σιρόπι λεμόνι-πορτοκάλι

Αριθμός ατόμων
8 άτομα

Σε ένα μπλέντερ, πολτοποιήστε το καρπούζι να γίνει χυμός. Το σουρώνουμε σε μια κανάτα και προσθέτουμε το κρασί, τη βότκα, το Cointreau και το σιρόπι.
Ανακατεύουμε και βάζουμε την κανάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Μόλις βγάλουμε την κανάτα από το ψυγείο, ανακατεύουμε ξανά και μοιράζουμε την σαγκρία σε ποτήρια για λευκό κρασί με πάγο.

Γαρνίρουμε με μικρές μπάλες καρπούζι που τις έχουμε περάσει από οδοντογλυφίδα.

Via