Υλικά

Για 2-4 άτομα

300 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα σε φέτες
1 ποτήρι ούζο
Μισό ματσάκι ψιλοκομμένο μάραθο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

-Σε ένα τηγάνι με λάδι μαραίνουμε τα μανιτάρια και στη συνέχεια προσθέτουμε το μάραθο, το αλάτι και το πιπέρι.
-Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ούζο ανάβοντας το τηγάνι και σηκώνοντας το από τη φωτιά.

Προσέχουμε μην μας αρπάξουν τα μανιτάρια.

via

Δείτε επίσης:  Συνταγή για μελάτα τηγανητά αυγά με μανιτάρια από τον Τάσο Αντωνίου
Αν έχετε και εσείς πάθος με την μαγειρική κάντε μας: