Υλικά
- 1 κούπα γάλα
- 1 κούπα καλαμποκέλαιο
- 1 πλάκα μαργαρίνη
- 1 αυγό
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει
Εκτέλεση
Σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε το γάλα, το καλαμποκέλαιο, την μαργαρίνη (προσοχή όχι λιωμένη αλλά μαλακωμένη σε ζεστό μέρος από πριν ή σε φούρνο μικροκυμάτων),το αυγό και το αλάτι.
Στην συνέχειά προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν κοσκινισμένο όσο χρειαστεί για να ξεκολλάει η ζύμη από τα χέρια μας (θα πρέπει να ρίχνουμε λίγο λίγο κάθε φορά και να ζυμώνουμε για να απορροφά όλο το αλεύρι πριν ρίξουμε κι άλλο).
Η ζύμη θα είναι έτοιμη όταν ξεκολλάει από χέρια μας και θα πρέπει να μας βγει μαλακή.
Λίγα μυστικά ακόμα:
Όλα τα υλικά μας θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου!!!