Yλικά:
3 φέτες μπέικον
1 μικρό μπρόκολο
1/2 φλ. κόκκινα σταφύλια
2 κ.σ. ηλιόσπορο
3 κ.σ. μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
λίγη ζάχαρη
Εκτέλεση:
Ψήνετε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και το κόβετε σε πολύ μικρά κομμάτια. Βράζετε το μπρόκολο μέχρι να μαλακώσει και το στραγγίζετε. Το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ρίχνετε το μπρόκολο σε ένα μεγάλο μπολ και το ανακατεύετε με το μπέικον, τα σταφύλια και τον ηλιόσπορο. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε πολύ καλά την μαγιονέζα και τη ζάχαρη μέχρι να ενωθούν καλά. Ρίχτετε την sauce πάνω στη σαλάτα και σερβίρετε.