Συνταγή ζαχαροπλαστείου για μιλφέιγ: Σε περίπτωση που θέλετε να φτιάξετε ένα γευστικό γλυκό για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν έχετε παρά να φτιάξετε μιλφέιγ, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες. Το βέβαιο είναι πως θα ευχαριστήσετε τα άτομα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός σας.

Συνταγή ζαχαροπλαστείου για μιλφέιγ: Υλικά
– 350 γραμμάρια γάλα
– 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
– 1 αυγό
– 3 κρόκοι αυγού
– 80 γραμμάρια ζάχαρη
– 40 γραμμάρια κορν φλάουρ
– 1 βανιλίνη
– 450 γραμμάρια σφολιάτα
– Άχνη

Συνταγή ζαχαροπλαστείου για μιλφέιγ: Εκτέλεση συνταγής
– Βάζουμε 350 γραμμάρια γάλα, 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος, 80 γραμμάρια ζάχαρη, 400 γραμμάρια κορν φλάορ, 1 αυγό και 3 κρόκους σε μία κατσαρόλα.
– Ανακατεύουμε, το μείγμα.
– Μόλις βράσει, απομακρύνουμε από την φωτιά την κατσαρόλα.
– Προσθέτουμε μία βανίλινη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
– Έπειτα, αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το τυλίγουμε με σελοφάν.
– Τοποθετούμε, το μπολ, στο ψυγείο για να κρυώσει.
– Τοποθετούμε τη σφολιάτα πάνω στο αντικολλητικό χαρτί του ταψιού.
– Προσθέτουμε άχνη ζάχαρη στη σφολιάτα.
– Τοποθετούμε άλλο ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί από πάνω.
– Τοποθετούμε και ένα δεύτερο ταψί πάνω από την σφολιάτα.
– Ψήνουμε το γλυκό σε προθερμασμένο φούρνο.
– Βάζουμε τον αέρα στους 190 βαθμούς Κελσίου για περίπου 25 λεπτά.
– Βγάζουμε το μπολ με την κρέμα από το ψυγείο.
– Βάζουμε την κρέμα στο μίξερ και τη χτυπάμε καλά.
– Προσθέτουμε δύο με τρεις κουταλιές της σούπας γάλα.
– Φτιάχνουμε τις στρώσεις τους γλυκού ως εξής: σφολιάτα-κρέμα-σφολιάτα-κρέμα-σφολιάτα.
– Απλώνουμε καλά, την κρεμά, για να πάει σε όλο το μήκος και το πλάτος της σφολιάτας.
– Τοποθετούμε το γλυκό στην κατάψυξη για δύο ώρες.
– Όταν παγώσει το γλυκό, βάζουμε ζάχαρη άχνη.
– Από τα συγκεκριμένα υλικά βγάζουμε περίπου οκτώ κομμάτια.