Συνταγή για Cookies: Είστε κι εσείς μία λάτρης των cookies; Θέλετε πολύ φτιάξετε το αγαπημένο σας γλυκό, αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο; Δεν υπάρχει λόγω να πανικοβάλεστε. Το μόνο που έχετε να πράξετε, είναι να ακολουθήσετε κατά γράμμα τη συνταγή που ακολουθεί.

Αν το κάνετε, η αγαπημένη σας συνταγή θα είναι έτοιμη προς κατανάλωση. Το βέβαιο είναι πως τόσο εσείς, όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα απολαύσουν το υπέροχο γλυκό σας.

Τα υλικά της συνταγής
110 γραμμάρια βούτυρο χωρίς αλάτι (σ.σ. σε θερμοκρασία δωματίου)
1/3 του φλιτζανιού φυστικοβούτυρο
Μισό κουταλάκι του γλυκού βανίλια ζαχαροπλαστικής
1 και 1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Κι άλλα υλικά από τη συνταγή
1/4 φλιτζανιού άχνη ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3/4 φλιτζανιού σταγόνες σοκολάτας

Η Εκτέλεση της συνταγής:
1. Με ένα μίξερ ή μία κουτάλα ανακατέψτε το φυστικοβούτυρο, με το βούτυρο. Χρειάζεται καλό ανακάτεμα για να έχουν την υφή από κρέμα. Έπειτα, προσθέστε βανίλια.
2. Στη συνέχεια ανακατεύεται όλα τα στερεά υλικά και προσθέτετε βούτυρο. Οφείλετε να ανακατεύεται μέχρι να δέσει η ζύμη. Δηλαδή, να μην έχει τα λεγόμενα γρομπαλάκια.
3. Βάλτε σταγόνες σοκολάτας. Έπειτα, βάλτε τη ζύμη σε ένα φύλλο ψησίματος. Φτιάξτε τη ζύμη σε σχήμα κορμού, το οποίο θα τυλίξετε με χαρτί. Κλείνετε καλά τις άκρες. Στη συνέχεια, ο κορμός σας, ο οποίος είναι περίπου 20 εκατοστά, πρέπει να παγώσει στο ψυγείο.

Επιπλέον βήματα για την εκτέλεση της συνταγής:
4. Προθέρμανση φούρνου στους 180 βαθμούς Κελσίου. Κόψτε τον κορμό σε μικρά κομμάτια για να ψηθούν σωστά.
5. Ψήνετε τον κορμό στους 180 βαθμούς για 12-14 λεπτά. Προσοχή! Τα μπισκότα δεν πρέπει να παραψηθούν.
6. Αφήνετε τα κομμάτια να κρυώσουν. Έπειτα, μπορείτε ελεύθερα να τα απολαύσετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.