Υλικά (για 1 μερίδα)
2 αυγά

Βανίλια σε σκόνη (στην άκρη του κουταλιού)

¼ φλιτζανιού «ψιλές» σταφίδες

1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας

2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση
Πρόκειται για την γλυκιά εκδοχή της ομελέτας, που δεν θα πρέπει να κρίνετε πριν τη δοκιμάσετε!

Ζεστάνετε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

Μετά σπάστε και χτυπήστε πολύ καλά τ’ αυγά.

Στη συνέχεια προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το λάδι καρύδας που θα το χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά.

Ρίξτε το στο καυτό τηγάνι και μετά προσθέστε το μίγμα με τ’ αυγά.

Όταν στερεοποιηθεί το μίγμα, αναποδογυρίστε το προσεκτικά με μία σπάτουλα.

Αφήστε να ζεσταθεί σε χαμηλή φωτιά τουλάχιστον για δύο λεπτά σε κάθε μεριά.

Αφού απομακρύνετε την ομελέτα από τη φωτιά, μπορείτε να προσθέσετε ψιλοκομμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς ή γιαούρτι για έξτρα γεύση!

via