Λίστα Συστατικών
- 100γρ ψιλοκομμένο μπέικον
- 1/2 φλιτζανάκι Βιτάμ Culinesse
- 1 ψιλοκομμένη, πράσινη πιπεριά
- αλάτι-πιπέρι
- 1 πακέτο ταλιατέλες
- 1 έτοιμη σάλτσα καρμπονάρα για ζυμαρικά Knorr
Πώς να το φτιάξετε
1 Βράζετε τις ταλιατέλες για 8-10 λεπτά σε αλατισμένο νερό. Τις σουρώνετε και τις αφήνετε στην άκρη.
2 Σοτάρετε στο Βιτάμ το μπέικον και την πιπεριά. Μόλις μαλακώσουν προσθέστε την Σάλτσα καρμπονάρα Κnorr.
3 Αφήστε να πάρει βράση και ρίξτε τις ταλιατέλες. Χαμηλώστε τη φωτιά και ανακατέψτε.
4 Σερβίρετε σε κάθε πιάτο γαρνίροντας με φεσκοτριμμένο πιπέρι.