Λίστα Συστατικών

  • 100γρ ψιλοκομμένο μπέικον
  • 1/2 φλιτζανάκι Βιτάμ Culinesse
  • 1 ψιλοκομμένη, πράσινη πιπεριά
  • αλάτι-πιπέρι
  • 1 πακέτο ταλιατέλες
  • 1 έτοιμη σάλτσα καρμπονάρα για ζυμαρικά Knorr

Πώς να το φτιάξετε
1 Βράζετε τις ταλιατέλες για 8-10 λεπτά σε αλατισμένο νερό. Τις σουρώνετε και τις αφήνετε στην άκρη.

2 Σοτάρετε στο Βιτάμ το μπέικον και την πιπεριά. Μόλις μαλακώσουν προσθέστε την Σάλτσα καρμπονάρα Κnorr.

3 Αφήστε να πάρει βράση και ρίξτε τις ταλιατέλες. Χαμηλώστε τη φωτιά και ανακατέψτε.
4 Σερβίρετε σε κάθε πιάτο γαρνίροντας με φεσκοτριμμένο πιπέρι. 

via