Υλικά συνταγής
1 σαλατιέρα σπανάκι (αφού το καθαρίσουμε)
2 πορτοκάλια
6 κ.σ. ηλιόσποροι
6 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού
4 ντοματίνια σέρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία συνταγής
Κόβουμε το σπανάκι σε μεγάλα κομμάτια αφού το καθαρίσουμε. Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια, τα χωρίζουμε σε φέτες και κόβουμε κάθε φέτα σε τρία κομμάτια.
Προσθέτουμε στο σπανάκι την κρέμα βαλσαμικού, το ελαιόλαδο, τους ηλιόσπορους, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Έπειτα προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα κομμάτια πορτοκαλιού και ανακατεύουμε ελαφρά. Σερβίρουμε αμέσως.