Υλικά:

1 πακέτο φύλλο σφολιάτα
18 φέτες τυρί του τοστ
18 φέτες ζαμπόν

Εκτέλεση:

Ανοίγουμε όλα τα φύλλα τη σφολιάτας και τα βουτυρώνουμε ένα ένα. Τα χωρίζουμε στη μέση και παίρνουμε τα μισά για να ετοιμάσουμε την πρώτη ζαμπονόπιτα. Βάζουμε 9 φέτες τυρί και 9 φέτες ζαμπόν και τυλίγουμε τα φύλλα σε ρολό.

Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και με τα υπόλοιπα και τοποθετούμε τα δύο ρολά στο φούρνο αφού τα βουτυρώσουμε λίγο στο πάνω μέρος. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Πηγή: travelgirl