Υλικά:

1 κούπα μαργαρίνη λιωμένη για τη γέμιση
1 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φετάκια
6 αυγά ελαφρά χτυπημένα με
1/3 κούπα κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ
300 γρ. τυρί φέτα τριμμένη

Εκτέλεση:

Βάλτε τα κρεμμύδια σε κατσαρόλα με λίγο νερό και σιγοβράστε τα 15′. Στραγγίστε τα καλά κι ανακατέψτε τα με τα υπόλοιπα υλικά. Στρώστε τα μισά φύλλα βουτυρώνοντας τα σε ταψάκι με διαστάσεις όσο είναι το φύλλο κι απλώστε επάνω τη γέμιση. Σκεπάστε τη στρώνοντας τα υπόλοιπα φύλλα και βουτυρώνοντας ρα ένα-ένα. Χαράξτε την πίτα σε κομμάτια, περιχύστε την με το υπόλοιπο βούτυροκαι ψήστε την στους 200 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα περίπου. Για να διατηρηθεί κριτσανιστό το φύλλο, μην τη σκεπάσετε.

Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.