Συστατικά

  • 1 κέικ βανίλιας σε μακρόστενη φόρμα
  • 160 γρ καραμέλες βουτύρου
  • 2 κουταλιές της σούπας γάλα εβαπορέ
  • 130 γρ κουβερτούρα γάλακτος

Οδηγίες

Τοποθετήστε το κέικ σε ένα φύλλο λαδόκολλας.

Λιώστε την καραμέλα και γάλα εβαπορέ σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσει και γίνει λείο.

Αφήστε το να κρυώσει εντελώς.

Απλώστε την καραμέλα πάνω από το κέικ και βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 10 με 15 λεπτά.

Λιώστε τη σοκολάτα και απλώστε πάνω από την καραμέλα, προσέχοντας να καλύψει όλες τις πλευρές.