Κάντε τη διαφορά και εντυπωσιάστε τους φίλους σας. Δείτε πώς να το κάνετε!

Υλικά

4 φύλλα κρούστας (ψυγείου, όχι κατεψυγμένα)
350 γρ. παγωτό βανίλια
30 γρ. λιωμένο βούτυρο
λάδι για το τηγάνισμα
ξηρούς καρπούς (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε καλά ένα φύλλο και βάζουμε 2 μικρές μπάλες παγωτού. Διπλώνουμε το φύλλο όπως στη φωτογραφία και το τυλίγουμε.

Τοποθετούμε τα τυλιγμένα παγωτά στην κατάψυξη για μια ώρα τουλάχιστον, ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι (πρέπει να είναι πολύ καυτό, περίπου 170 βαθμούς, για να ψηθεί γρήγορα και να μην λιώσει το παγωτό που είναι στο κέντρο).

Το γυρίζουμε και από τις 2 πλευρές και έπειτα το πασπαλίζουμε με ξηρούς καρπούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.