Κόψτε το κοτσανάκι από κάθε φράουλα. Βουτήξτε κάθε φράουλα σε λιωμένη σοκολάτα, αφού προηγουμένως θα την έχετε λιώσει σε μπεν μαρί.

Βουτήξτε σχεδόν μέχρι την κορυφή κάθε φράουλας, και αφήστε τις όρθιες σε ένα ταψί.

Δείτε την συνέχεια της συνταγής στο παρακάτω βίντεο για να δημιουργήσετε αυτό το απολαυστικό γλύκισμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.