Παίρνω ένα πήλινο σκεύος και βάζω …
Μία στρώση φέτα τυρί τριμμένο με το χέρι.
Μία στρώση φέτες ντομάτας.
Γκούντα τριμμένη.
Και από πάνω κλείνω με παρμεζάνα.
Το βάζω στον φούρνο να ψηθεί μέχρι να λιώσει η παρμεζάνα.
Πεντανόστιμο.

Καλή σας όρεξη
Μαρία

fouit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.